woensdag 21 december 2011

Kerstfeest op de Elandsgracht en omgeving

Zaterdagmiddag 17 december liepen er ruim twintig dwaallichtjes van het 10e Straatje naar de Elandsgracht onder begeleiding van muziek en kerstman Hans Kesting voorop. De dwaallichtjes deelden wenskaarten uit voor in de kerstboom op de Elandsgracht. Bij de wensboom gaf Geert van Tijn met het Amsterdams Promenade Koor een feestelijk optreden. 
Foto: Moon Jansen

Om warm te blijven was er gluhwein, warme chocomelk en wat lekkers te eten verzorgt door Siem van de Gragt, Kaashuis Tromp, Albert Heijn en Arnold Cornelis. Heeft u deze kerstviering gemist? Kom dan aanstaande donderdagmiddag 22 december rond schemering naar de Elandsgracht voor nog een optreden van de dwaallichtjes en het jeugdorkest van Ons Genoegen onder begeleiding van Tante Greet. Donderdag zal er wederom een warme versnapering zijn. 

Naast dat het bijna kerstmis is vieren we donderdag ook dat de brug over de Lijnbaansgracht na maanden van renovatie weer open gaat voor verkeer op vrijdag 23 december aanstaande. Dus kom naar de Elandsgracht om samen met ons het glas te heffen!